OVER BLEND IN

ONZE MISSIE, ONZE WAARDEN

EEN TOEWIJDING AAN GEZONDHEID EN WELZIJN

WIJ STAAN VOOR EEN FLEXIBELE EN GEZONDE LEVENSSTIJL MET DE MISSIE OM MENSEN LANGER EN GEZONDER TE LATEN LEVEN

WAT ONS DRIJFT

Blend In is meer dan een draagbare blender. Het is een beweging die overal gezond mogelijk maakt. Wij bestaan om het dagelijkse te optimaliseren, om een bewust leven op elke plaats mogelijk te maken.

KWALITEIT EN INNOVATIE

We hebben deze originele draagbare blender uitgevonden, zodat je je favoriete recepten ook buitenshuis kunt maken. De mogelijkheid om overal naartoe te gaan en alles draadloos te maken, heeft een nieuwe categorie gedefinieerde grenzen verlegd. De materialen en het programma in de blender zijn op maat gemaakt om hem zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

voeding

Geniet onderweg van heerlijke en voedzame smoothies en maak er zelf meer. Blend In helpt je om meer fruit en groenten in je dagelijkse voeding op te nemen. Zelfs als u geen toegang heeft tot een koelkast of supermarkt, kunt u uw gezonde voedingsstoffen binnenkrijgen.

gezondheid en welzijn

Je creëert een levensstijl die je leven op zoveel manieren beter maakt. Of jouw idee van wellness nu chillen met een margarita op het strand, een ijsmilkshake op de bank of een eiwitsmoothie in de sportschool is, wij serveren graag een product dat jou helpt om de gezondste en gelukkigste versie van jezelf te zijn. Wat dat ook voor u kan betekenen.

service en ondersteuning

We zijn er trots op dat we productontwikkeling, fulfilment en klantenservice in huis hebben, omdat we graag in direct contact staan met onze klanten. We hebben Blend In gebouwd door naar onze klanten te luisteren en we streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

WIJ BEDANKEN U VOOR UW VERTROUWEN IN ONS EN ONZE PRODUCTEN, EN ZIJN VEREERD U TE VERLEENEN OP AL UW AVONTUREN.

HET BLEND IN TEAM