Retourbeleid

Ons doel is ervoor te zorgen dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze binnen 30 dagen na de besteldatum terugsturen voor een volledige terugbetaling.

RETOUREN

Om uw retourzending in gang te zetten, logt u in op uw account en plaatst een retour aanvraag. Volg hierbij de volgende stappen:

 1. Voer in het veld E-mail
  uw e-mailadres in en klik op Doorgaan.
 2. Open in uw e-mailaccount de e-mail die vanuit onze winkel is verzonden en kopieer de zescijferige verificatiecode die in de e-mail is opgenomen.
 3. Ga terug naar de online winkel en voer een zescijferige verificatiecode in.
 4. Klik op de bestelling waarvoor u de retour wilt indienen.
 5. Als je bestelling uit meer dan één artikel bestaat, selecteer dan de
  artikelen die je wilt retourneren.
 6. Selecteer een retourreden en voeg een notitie toe voor de winkel.
 7. Klik op Retour aanvragen.

Als je retouraanvraag is goedgekeurd en moet worden verzonden, ontvang je een e-mail met verzendinstructies. Let op; u bent zelf verantwoordelijk voor het verzendlabel. Nadat het product is geretourneerd, ontvangt u een terugbetaling.

Mochten hier vragen over zijn stuur gerust een e-mail naar info@blendin-blenders.com.
Ons standaard retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we normaal gesproken geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

TERUGBETALINGEN (INDIEN VAN TOEPASSING)

Zodra je retourzending is ontvangen, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je goedkeuring wordt verleend, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt automatisch een tegoed op je creditcard of oorspronkelijke betaalwijze bijgeschreven.

TE LATE OF ONTBREKENDE RETOUREN (INDIEN VAN TOEPASSING)

Het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt verzonden. Als u uw terugbetaling niet binnen 2 weken hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@blendin-blenders.com.

RUILEN (INDIEN VAN TOEPASSING)

Wij vervangen artikelen alleen binnen 30 dagen als ze defect of beschadigd zijn door een fabrieksfout. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar info@blendin-blenders.com en stuur uw artikel terug naar:

Laagsestraat 68, Oud Ootmarsum, 7637 PC, Overijssel, Nederland.

VERZENDING

Om uw product te retourneren dient u uw product te sturen naar:

Laagsestraat 68, Oud Ootmarsum, 7637 PC, Overijssel, Nederland.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet vergoed.

Op verzoek kunnen wij u een prepaid verzendlabel bezorgen en de kosten in mindering brengen op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw omgeruilde product u bereikt variëren.

U kunt overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel ontvangen.