FAQ's Verzenden

Wanneer uw bestelling compleet is, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. U ontvangt ook een verzendbevestiging en traceernummer via e-mail zodra uw pakket is voorbereid voor verzending. Als u vragen hebt over de status van uw bestelling of als u de e-mail niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Als u de verkeerde informatie voor uw bestelling hebt ingevoerd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen ons best doen om het voor u te veranderen, maar we kunnen in dit geval niets garanderen omdat onze bestellingen zeer snel na aankoop worden verwerkt en verzonden.

Alle BlendIn bestellingen worden rechtstreeks verzonden vanuit het magazijn van onze verzendpartner in Overijssel/Nederland.

Wij verzenden alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 19.00 uur CEST worden geplaatst nog dezelfde dag. Voor klanten binnen Nederland zou uw bestelling binnen 1-2 werkdagen moeten aankomen. Als u uw bestelling niet binnen 3 werkdagen ontvangt, controleer dan uw mailbox en trackingnummer, neem contact met ons op en we zullen u in een mum van tijd laten mengen!

Wij verzenden internationale bestellingen via DHL. De gemiddelde levertijd is 6-9 werkdagen, maar het kan langer duren, afhankelijk van de douaneprocedure in jouw land. Dit ligt buiten de controle van BlendIn en de vervoerder. Met DHL wordt je bestelling na aankomst in je land overgedragen aan je lokale postbedrijf voor de uiteindelijke levering, en de tracking van DHL kan stoppen met updaten. Als het langer dan 5 weken geleden is, neem dan contact met ons op en wij zullen je helpen je bestelling te volgen. Houd er rekening mee dat bepaalde landen tarieven kunnen toepassen nadat het pakket is geaccepteerd. We raden je aan om bij je lokale postkantoor na te vragen of dit voor jou van toepassing is, aangezien BlendIn geen douanekosten, invoerrechten, belastingen of andere kosten dekt.

Voor meer informatie bezoek de pagina Bezorgtijd.

FAQ's Gebruik

Uw BlendIn Blender kan net als elke andere beker of eiwitshaker in een kast worden bewaard. We raden aan het deksel los te houden in plaats van het goed af te sluiten, zodat overtollig water kan verdampen.

Bewaar de blender altijd buiten het bereik van kleine kinderen.

Wij raden u aan water met een druppel zeep te mengen om uw mixer schoon te maken. Spoel af met gewoon water, en je bent klaar voor je volgende gemengde creatie.

De BlendIn blender heeft een capaciteit van 350 ml. Perfect voor en éénpersoons shake!

Uw blender weegt iets meer dan een halve kilo, dus hij is licht genoeg om in uw tas te stoppen en overal mee te blenden!

Wij zijn trots te vermelden dat het glas voor de draagbare blender inmiddels ook los verkrijgbaar! Bezoek de productpagina voor meer informatie.